دانشگاه مفید با دانشگاه کانسای ژاپن در اجرای شیوه جدید آموزشی همکار شدند 
کد خبر: 3866078
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۷

دانشگاه مفید با دانشگاه کانسای ژاپن در اجرای شیوه جدید آموزشی همکار شدند 

گروه اجتماعی ــ دانشگاه مفید برای اولین بار در ایران، روش آموزشی (COIL) Collaborative Online International Learning را با همکاری دانشگاه کانسای ژاپن اجرا کرد.

دانشگاه مفید با دانشگاه کانسای ژاپن در اجرای شیوه جدید آموزشی همکار شدند به گزارش ایکنا از قم به نقل از دانشگاه مفید، الهام فراهانی سرپرست دپارتمان زبان انگلیسی دانشگاه مفید در این باره گفت: هدف از اجرای این روش آموزشی، بین الملی سازی تدریس دروس دانشگاهی از طریق اینترنت است.  با استفاده از این روش، اساتید در دانشگاه های سراسر دنیا که دروس  یکسان و یا مشابه را عهده دار هستند، می توانند با همکاری یکدیگر و از طریق اینترنت کلاس‌های خود را برگزار کنند. بدین صورت که اساتید  قبل از شروع ترم طرح درس مشترکی را تهیه می‌کنند و تکالیف و وظایفی را برای دانشجویان مشخص می کنند که لازمۀ آن انجام کار گروهی بین دانشجویان دو کشور و استفاده از زبان انگلیسی است.
وی افزود:  کلاس‌های مشترک بین دو کشور می‌توانند در صورت عدم فاصلۀ زمانی زیاد بصورت همزمان از طریق اسکایپ و یا نرم افزار زوم برگزار شوند. اگر امکان برگزاری همزمان کلاس‌ها در دو دانشگاه امکانپذیر نباشد، اساتید با مشخص کردن کارهای گروهی و یکسان با اهداف و مراحل از پیش تعیین شده از دانشجویان می‌خواهند که از طریق نرم افزار و غیره با هم در ارتباط باشند و تا آخر ترم نتایج کار خود را ارائه دهند.
عضو هیئت علمی دپارتمان زبان انگلیسی دانشگاه مفید بیان کرد: این روش با همکاری دانشگاه کانسای ژاپن برای تدریس درس نگارش پایه در ترم 981 اجرا شد. دانشجویان ایرانی و ژاپنی برای پاس کردن موفقیت آمیز واحد درسی خود، تکالیف گروهی را انجام دادند و با وجود اختلافات فرهنگی توانستند نتایج مطلوبی از این همکاری بدست بیاورند.
وی درباره فرایند اجرای این روش آموزشی افزود: در مرحله اول از دانشجویان خواسته شد برای آشنایی یکدیگر در ویدئوهایی چند دقیقه ای خود را به انگلیسی معرفی کنند و اگر سوالی در مورد کشور مقابل در ذهن دارند بپرسند. دانشجویان دو کشور ویدئوهای خود را درFLIPGRIP بارگذاری کردند.
وی ادامه داد: در مرحلۀ دوم، طبق موضوعات عمدۀ سوالات پرسیده شده در ویدئوها، دو استاد دانشجویان را  به گروه های مختلفی از جمله: سیستم آموزشی در ایران و ژاپن، سنت ها در ایران و ژاپن، لباس در ایران و ژاپن،غذا و... تقسیم کردند و از دانشجویان خواستند در PADLET هر آنچه درباره این موضاعات در مورد کشور مقابل می دانند در فایل هایی به صورت پاورپوینت بنویسند.
فراهانی تصریح کرد: سپس از دانشجویان دو کشور خواسته شد در مورد پاسخ ها و محتوای پاورپوینت‌ها نظر بدهند و اگر تصوری که دانشجویان در مورد همدیگر دارند اشتباه است تصحیح کنند. مثلا بیشتر دانشجویان ایرانی در مورد فرهنگ، آداب و رسوم و عادات زندگی ژاپنی‌ها، کره‌ای‌ها و چینی‌ها اطلاعاتی نداشتند و این عدم اطلاع موجب برداشت‌های سوئی نسبت به آنها شده و لذا از این طریق و گفتگوی با هم، این سوء تفاهمات مرتفع شد.  
وی افزود: در حین انجام این تکلیف، دانشجویان با توجه به تذکرات و نکاتی که اساتید در اختیارشان می‌گذاشتند، یاد گرفتند که چگونه به تفاوت های فرهنگی یکدیگر احترام بگذارند و با مشکلاتی که معمولا به علت تفاوت‌های فرهنگی در تعاملات اتفاق می افتد برخورد کنند.
وی افزود: در مرحله بعد و به عنوان تکلیف نهایی از دانشجویان خواسته شد طبق گروه‌بندی انجام شده براساس موضوعات فرهنگی مشخص شده، یک مجله فرهنگی در مورد ایران و ژاپن تهیه کنند و در padlet آپلود کنند.
انتهای پیام
captcha